Hi ha raons molt importants per descarregar-te l'app Satelise o donar-te d'alta al VIA-T amb el Bip&Drive per pagar el peatge de la C-16.

MOLTA ATENCIÓ: Pel que fa al peatge de la C-16, els dies feiners no tenen una tarifa diferent dels dissabtes, diumenges o festius (encara que ho sembli). 
Els feiners tenen un descompte automàtic del 45%. Veieu els preus en color verd i negre del quadre següent.
MOLT IMPORTANT: A partir de l'1 de gener de 2019 el descompte de dilluns a divendres NOMÉS S'APLICARÀ SI ES PAGA EL PEATGE AMB EL VIA-T O EL SATELISE. Si pagues en metàl.lic o targeta et cobraran com a dissabte, diumenge o festiu!!!. Mira l'extracte del Decret 337/2016. Una raó inqüestionable per pagar amb VIA-T o Satelise.

PERÒ ENCARA HI HA MÉS: Es fan uns altres descomptes als vehicles de CATEGORIA II (mireu el quadre anterior) en les barreres de Sant Vicenç de Castellet (tant laterals com troncals) SI I NOMÉS SI ES PAGA EL PEATGE AMB VIA-T O SATELISE. Observa detingudament la següent infografia:
Com veus, de dilluns a divendres, entre les 07 i les 10:30 o entre les 17 i les 21 pots:
• Anar de franc entre Manresa i Sant Vicenç (ambdós sentits) per l'autopista entrant/sortint pel peatge lateral. Vols continuar suportant cues i incidències en aquest tram per la Car-Ratera C-55??.
• Estalviar-te el 50% del peatge troncal de l'autopista a Sant Vicenç tant en direcció Manresa com en direcció Terrassa. Vols continuar pagant en feiners 4'31€ o la meitat??. Vols aconseguir un 40% més de descompte compartint el vehicle entre 3 o més persones?? No et perdis els descomptes acumulables!!

  Segona raó de pes per pagar el peatge amb VIA-T o Satelise.

Tota la informació oficial clickant aquí.
Per a qualsevol dubte es pot trucar al telèfon d'Autema 93 833 11 11 o enviar un correu electrònic a mail@autema.com

QUÈ ÉS MILLOR, L'APP SATELISE O EL DISPOSITIU BIP&DRIVE PER A VIA-T??

• Satelise és una senzilla App que es descarrega en el mòbil.
 A favor   :  És gratuïta.
 En contra:  Has de portar el mòbil dins el vehicle amb el GPS activat i recordar-te d'obrir l'App.
 En contra:  Només funciona a la C-16 (Manresa-Terrassa-Sant Cugat). No funciona a altres autopistes ni per exemple als túnels de Vallvidrera.
Més informació: http://satelise.com/cat
Vídeo: Satelise


• VIA-T funciona amb un dispositiu al parabrisa anomenat Bip&Drive.
 A favor    : Portes el dispositiu sempre dins el vehicle i no hi has de pensar.
 A favor    : Pots pagar a qualsevol Autopista (Túnels de Vallvidrera o Cadí) i a certs pàrquings (per exemple a l'Aeroport del Prat).
  En contra : Costa 15 euros a l'any.
Més informació: https://www.bipdrive.com/ca/
Vídeo: Bip&Drive
 El sistema VIA-T funciona amb altres dispositius diferents del Bip&Drive (no és obligatori si ja en tens un altre).

 Més clar impossible: treu-li tot el suc als descomptes del peatge de la C-16.

Si passes molt poc per la C-16 potser amb l'app Satelise en tinguis prou, però si hi passes de tant en tant i no vols haver de pensar en res la millor opció es dur el Bip&Drive enganxat al vidre.

Si us plau, no ho deixis: per circular entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet tria una d'aquestes dues formes de pagament i, sobre tot, estalvia't disgustos abans de l'1 de gener de 2019.