Per anar ben protegit en qualsevol situació de la vida diària. Mútua, advocat, gestor, assegurança... el que et calgui. Tu, a gaudir.

T'explicaré amb 6 cassos reals els avantatges de ser Soci del Montepio:

 
1- "Anava d'acompanyant en un vehicle i vam tenir un accident.  Vaig consultar al Montepio quins drets tenia i em van reclamar a la companyia asseguradora del vehicle els dies que vaig estar de baixa laboral".

• Defensarem els teus interessos com a Persona: conductor, acompanyant, ciclista, vianant. És una defensa jurídica independent de qualsevol Companyia Asseguradora. Sempre estarem de part teva perquè no tenim Accionistes.

2- "Anant pel carrer vaig caure per culpa d'unes obres. Vaig anar al Montepio i em van reclamar per les lesions produïdes".

 Tens dret a una indemnització? T'ho direm i reclamarem pels danys físics i personals que hagis patit en situacions diverses i vetllarem perquè la valoració sigui adequada. 


3- "Vaig tenir una topada i la taxació de la companyia no em semblava correcta. El Montepio em va fer un peritatge indepentent i satisfactori".

 Peritarem gratuïtament els danys soferts pel teu vehicle. Un peritatge imparcial que et garantirà una taxació justa.4- "Em va arribar una multa amb la que no estava conforme. Vaig parlar amb el Montepio i m'hi van presentar un recurs. Al meu pare li van publicar una multa al BOE que desconeixia. El Montepio el va avisar i li va solucionar".

 T'assessorarem totalment sobre multes de trànsit, presentant recurs per la via contenciosa o administrativa quan sigui convenient.


5- "Em van acomiadar de la feina d'un dia per a l'altre. El Montepio em va concertar cita amb un advocat que m'ajudarà a fer respectar els meus drets".

• Et proporcionarem assessorament legal en qualsevol àmbit del dret: laboral, hereditari, fiscal, matrimonial, etc.
6- "Cada any tenia dificultats per fer la declaració de la renda. Ara me la fa el servei de Gestoria del Montepio: ben feta i a preu reduït especial per a Soci".

• Tindràs una Gestoria a la teva disposició per a tota mena de tràmits tant si són relacionats amb vehicles com si són per altres temes. Més info.


I encara t'explicaré 2 cassos reals més...

1 - "Tip de fer comparatives i regatejos cada any amb les companyies de les meves assegurances, vaig portar totes les meves pòlisses al Montepio on, sense ànim de lucre, em van buscar les opcions més ajustades a cadascuna de les meves necessitats i estic estalviant diners. A més davant qualsevol incidència sempre puc anar a parlar cara a cara amb Assessors experts que em coneixen i estan de part meva perquè no es deuen a cap consell d'administració".

• Gestionem una Correduria d'Assegurances on disposem de tota mena de pòlisses de diverses Companyies per oferir-te sempre la que més et convingui. No busquis ni comparis, això ja ho farem nosaltres.

2 - "Com a Soci del Montepio pago 51 euros a l'any. Amb una sola gestió que necessiti a l'any els amortitzo sobradament. I si no els he de menester aprofito els descomptes que el Montepio té concertats amb més de 50 establiments. Aquest any amb els descomptes que m'ha fet alguna òptica, algun restaurant i algun taller també he amortitzat la quota. De tant en tant consulto aquí la guia d'establiments col.laboradors. M'encanta ser del Montepio perquè sempre guanyo".

Centres d'esport i salut, Restaurants, botigues per a la Llar, Moda, Tallers Mecànics i altres Serveis (Autoescola, Companyia Elèctrica, Escola-bressol, Reparacions, Viatges,...). La llista d'establiments col.laboradors no para de créixer per assegurar que sempre, sempre, sempre la quota de Soci et surti de franc.
       VULL SER SOCI/SÒCIA DEL MONTEPIO 


       VULL MÉS INFORMACIÓ / TRUQUEU-ME